Sector professional

ALU-FER  disposa d’una plantilla experimentada i d’una maquinaria d’alta precisió que ens ha permès  treballar sota l’ordre i direcció de grans professionals del mon de la construcció i decoració. També hem dut a terme projectes en edificis emblemàtics, restauracions en Cases Museus, edificis patrimonials i altres.

ALU-FER  disposa de més de 40 anys d’experiència en la realització de tancaments amb perfilaria de pont tèrmic o tradicionals i tancaments amb canal europeu de 16. Aquestes perfilaries  ens permeten fabricar corredisses, practicables i/o fixes, corredisses elevables, portes i tancaments amb formes especials que, juntament amb l’extensa gama de vidres ( amb control solar, seguritzats, triple vidres i altres) ens ajuden a finalitzar el projecte amb la màxima satisfacció i qualitat.

Instal·lació de finestres

Donem un servei personalitzat per a cada client ja sigui particular o bé una empresa relacionada amb el món de la construcció tant d'edificis comercials, vivendes o industries. Oferim el màxim esforç i dedicació en la elaboració de projectes d'edificacions, venda, muntatge, instal·lació i substitució.

Obra nova

Sóm especialista en solucions per tancaments a mida, d’alumini, vidre i tancaments metàl·lics en acer inoxidable i ferro proposant solucions adaptades a cada projecte i a les necessitats tant de professionals com de particulars

Renovació

Estudiem cada renovació, oferint un assessorament i informació als clients d'una manera personalitzada, donant la solució més adequada i adaptada al pressupost per a cada cas i gràcies a la experiència, a la creativitat de l’equip i a la qualitat dels materials podem donar solucions a mida i de llarga duració.

 

Treballem amb els millors professionals

Vidresif. Solucions tècniques en vidre

Innaltech. Advanced architecture aluminium

 

La nostra documentació

Perfils

Sector professional


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.

Ok