Per què nosaltres?

Per la nostre experiència

ALU-FER VALLMAJÓ, es una empresa que porta més de 20 anys d’experiència donant solucions amb tancaments d’alumini i serralleria i conta amb un gerent que porta acumulada una experiència en el sector de més de 50 anys

Per la nostre serietat

ALU-FER VALLMAJÓ ofereix als seus clients confidencialitat, un servei de qualitat, sense sorpreses i respectant terminis d’entrega i pactes inicials

Per el nostre tracte

ALU-FER VALLMAJÓ ofereix un tracte personalitzat, amb pressupostos a mida, un contacte directe amb el gerent i un seguiment posterior del projecte.

Pels nostres preus

ALU-FER VALLMAJÓ te una política de preus ajustats i ofereix una relació excel·lent qualitat / preu

Per la nostre professionalitat

ALU-FER VALLMAJÓ compte amb un gran equip humà i unes instal·lacions professionals que permeten dur a terme els projectes amb les màximes garanties, permet una gran varietat de perfil, d’acabat i colors, permeten adaptar-se a l’arquitectura i disseny de cada instal·lació.

Per la qualitat dels nostres productes

ALU-FER VALLMAJÓ, treballa amb materials de la millor qualitat assegurant-se que compleixin amb totes les normatives de seguretat, però també te en compte altres aspectes com poder oferir uns serveis d’assessorament personalitzats i de qualitat.

Els tancaments metàl·lics d’alumini, acer inoxidable o ferro estan fets utilitzant materials de primera qualitat de les primeres marques del mercat i la fabricació és professional i experimentada. Per això els tancaments tenen una llarga durabilitat i manteniment mínim, sense les deformacions típiques de la fusta o altres materials.

ALU-FER VALLMAJÓ treballa amb materials per la fusteria metàl·lica reciclables, fet que minimitza l’impacta en el medi ambient un cop acabat el llarg cicle de vida del producte

Sector particular


Sector professional


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.

Ok