Com treballem?

Estudi previ

Confecció del diagnòstic de les causes i  característiques de les necessitats  i l'impacte de les feines a realitzar a les instal·lacions.

Elaboració del pla de treball més adequat considerant les necessitats del client, els temps d’entrega, eines, infraestructura i permisos necessàries .

Estudi i viabilitat econòmica del pla de elaboració i muntatge.

Control i supervisió

Disposem de personal format i capacitat per la supervisió de cada projecte. Tots ells amb molts anys d’experiència.

Introduïm ineludiblement un supervisor en el procés per tal de garantir la correcta prestació del servei i resolució d’incidències.

Recursos humans

Els nostres treballados són el recurs més valuòs. Per això, estan degudament formats per les tasques que han de realitzar.

Tot el personal disposa de coneixement de la importància de les proteccions col·lectives i del funcionament i el correcte ús dels EPI’s

Maquinaria i mitjans materials

Maquinària: subministrem, mantenim i utilitzem la maquinària adequada per a cada tipus de servei.

Vehicles: disposem d’una flota de vehicles adient pel trasllat i mobilitat del personal i maquinària necessaris pel desenvolupament del servei.

Política de qualitat

El nostre objectiu és oferir·los el màxim nivell de satisfacció amb el nostre servei.

Les nostres exigències de qualitat adopten els estàndards internacionals UNE-EN ISO 9001:2008 en matèria de qualitat i UNE-EN ISO 14001:2004 en matèria de Medi Ambient a fi d’homologar-nos fàcilment als seus requisits de servei.

Sector particular


Sector professional


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.

Ok